B4 laat techniek werken

Veilig en gemakkelijk werken met techniek – dat is onze inzet. De allround installateurs van B4 zijn gefocust op het eindresultaat: een perfect draaiende installatie waar de eindgebruiker geen omkijken naar heeft. Onze klanten in het onderwijs, de industrie, bouw, horeca en laboratoria weten dat ze hierop kunnen bouwen.

Schoolinrichting 

Vanuit deze technische achtergrond leveren en installeren wij ook technisch meubilair. B4 denkt mee over het ontwerp en inrichting, levert en installeert het schoolmeubilair voor BiNaS lokalen en theorie lokalen voor het middelbaar onderwijs. Daarnaast ook meubilair voor flexibel onderwijs in het primair onderwijs. Wij zijn exclusief importeur van de twee marktleiders voor technische meubelen en practicum meubilair:

1-  Hohenloher met onder andere het bekende NAWIS system - het flexibele plafondsysteem

2 - Waldner, expert voor de inrichting van laboratoria. Met Waldner Nederland werken wij intensief samen

Met B4 heeft u de zekerheid dat de techniek gaat werken.

 

Groepsfoto_totaal_jan_2016.jpg

      Lamp  - B4 denkt vanuit PvE            

Bespaar tijd en geld

Met B4 bespaart u tijd en geld. Waarom? Het stappenplan en de vele jaren ervaring van B4 zorgen voor een efficiënt verloop van uw project. U kunt de engineering voor de lokalen, het schrijven van een bestek, een ontwerp voor maatwerk meubilair, de inrichting van de lokalen en de installatie van het schoolmeubilair en labmeubilair aan ons overlaten.

 Besparen scholen met techniek lokalen echt tijd en geld?